Nyheter

« Se alla nyheter

Vi söker Senior Lösningsarkitekt

Vill även du bli en del av Netwest? Nu utökar vi vårt team och söker en Senior Lösningsarkitekt /Senior Solution Architect. Som Senior Lösningsarkitekt är du huvudansvarig för vår tekniska plattform och driften av densamma. Du är också en viktig del av både vårt sälj- och leveransteam.

Som Senior Lösningsarkitekt leder och ansvarar du för utvecklingen av bolagets hårdvaruplattform och infrastruktur. Du vidareutvecklar bolagets nätdrift och ansvarar för tekniska kundlösningar och dess paketeringar.

Samarbetet med övriga funktioner i företaget är en naturlig del av rollen och vardagen på Netwest. Rollen kommer att fortsätta att utvecklas i takt med att bolaget växer och förändras. Stödsystem och rutiner utvecklas i samma takt.

I det dagliga arbetet formar du övergripande designlösningar tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. Du stöttar även kollegor inom sälj och leverans ur både ett tekniskt perspektiv lik väl som ett lösningsperspektiv.

För rätt person, med senior erfarenhet från och intresse av teknik inom fibernät samt ett gediget lösningsintresse, ger denna roll många spännande möjligheter att både utvecklas som person och i rollen.

Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och ansök här.

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår