Nyheter

« Se alla nyheter

Ökad dialog och utbyte genom partnerträff

I november blir det en träff för alla samarbetspartners i Alingsås.

Vi på Netwest har som ambition att någon gång under november månad bjuda in alla våra samarbetspartners till en träff för att informera och utbyta erfarenheter inför framtiden. Vi hoppas att du vill komma…

Snart sju år har gått sedan starten och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Nu är det dags att stanna upp och reflektera: Vad är gjort så här långt? Var är vi? Vad gör vi härnäst? Och inte minst hur upplever ni vad vi har gjort?

– Vi vill förstärka och utveckla relationerna med alla våra samarbetspartners, säger Martin Gedda, som fått i uppdrag av sin styrelse att driva frågan.

Samarbetspartners i dessa sammanhang är ägarna, fiberföreningar (representerade av Västfiber) och alla stadsnät som det idag finns någon form av samverkan med.

– Sedan i somras har vi haft Mats Devert ute bland några av er för att lyssna av vad som varit bra, mindre bra och vad som kan utvecklas. En sak som kom upp var just att få mer löpande information och att bli mer involverad för att kunna bidra till en fortsatt god utveckling för alla. Därav detta initiativ, säger Martin.

Tanken är en eftermiddagsträff med tillhörande middag i Alingsås. Mer information kommer inom kort. Vi ser fram emot att träffas i mysiga Alingsås längre fram i höst.

Välkomna!

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår