Nyheter

« Se alla nyheter

Nytt system för effektivare ärendehantering

Med Lime effektiviserar Netwest sin ärendehantering.

För tillfället pågår implementering av ett nytt ärendesystem hos Netwest. Det nya webbaserade systemet går under namnet Lime, och med det på plats hoppas Netwest kunna uppnå en rad fördelar som kommer alla parter till nytta.

Likt alla organisationer och företag hanterar Netwest stora mängder information, inte minst om alla kunder och alla förfrågningar som görs. Utmaningen ligger ofta i att informationen är utspridd och att det ibland kan vara svårt att skapa en översikt av vad som händer i de olika systemen. Med det nya systemet effektiviserar Netwest all ärendehantering och har kontroll över processen, vilket skapar ökad trygghet samt en snabbare och säkrare kommunikation gentemot kunder, partners och leverantörer. Betänk att Netwest hanterar ca 1500 inkommande förfrågningar och nästintill det dubbla vad gäller utgående förfrågningar. Då vill det till att rutinerna är kvalitetssäkrade och att fler i organisationen kan komma åt informationen på ett enkelt sätt.

– Genom att digitalisera ärendehanteringen lägger vi grunden till ett betydligt mer proffsigt bemötande, säger Maria Åhlvik, säljkoordinator på Netwest.

Det nya systemet är molnbaserat och skräddarsytt för att passa Netwests verksamhet. Genom systemet uppnås bra dokumentation, historik, erfarenhetsåterföring samt inte minst en bra uppföljning av alla ärenden gentemot kund – från start till mål.

Det nya systemet kommer att vara i drift någon gång i oktober.

– Ett dylikt ärendehanteringssystem var efterlängtat och det känns skönt att det snart är på plats, säger Maria.

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår