Nyheter

« Se alla nyheter

Nytt avtal med Tele2 ger nya möjligheter

Nyligen vann Tele2 en upphandling som tjänsteleverantör till Heimstadens fastighetsbestånd i Falköping – totalt pratar vi om 35 fastigheter. Genom ett nyligen tecknat avtal mellan Tele2 och Netwest anlitas därmed Netwest som leverantör för fiberuppkopplingen.

– Oerhört kul! För oss är det en stor affär, som gått väldigt snabbt från första kontakt till avtal, säger Mattias Lindblom, ansvarig säljare på Netwest.

Tekniken bygger på fiber med 10G-teknik, som kan beskrivas som nästa generations bredbandsnät. Genom den nya tekniken genereras snabbare bredband i samma uttag, en stabilare uppkoppling med bättre kvalitet samt fler möjligheter för smart boende i smarta fastigheter.

– Vi har redan genomfört ett liknande projekt i Kungsbacka tillsammans med Tele2, varför vi går in i Falköping med goda erfarenheter, säger Linda Höög, såsom projektledare vid Netwest och tillägger:

– All cred till stadsnätet i Falköping, som gjort affären möjlig, och jag vet redan nu att kunden i fråga är mycket nöjd.

Även här lär vi få anledning att återkomma med mer information vad det lider.

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår