Nyheter

« Se alla nyheter

Netwest söker leveranskoordinator

I rollen som leveranskoordinator är du spindeln i vårt nät vad det gäller leveranserna och den som har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. För uppdraget krävs ett stort leverantörsfokus där du arbetar både i framkant och med helhetsperspektivet och samtidigt har förmågan att växla om till de löpande uppgifterna i vardagen.

För att lyckas som leveranskoordinator har du ett tydligt affärsintresse och ett genuint driv att se våra förbindelser realiseras och levereras till våra kunder. Fokus i leveransprocessen är kvalitet och precision. Vi ser med fördel om du har kunskap om vår region och våra kunder samt en teknisk bakgrund inom kommunikationsområdet.

I rollen ansvarar du för ett nära samarbete med både kunder och infrastrukturägare / leverantörer. Du hanterar bevakningen av CESAR2, vår handelsportal, ur ett leveransperspektiv. Det gäller exempelvis att hantera klarrapporter från leverantörer och till kunder. Du ansvarar för funktionsbrevlådan Delivery, attestering av leverantörsfakturor och andra administrativa uppdrag.

Låter det intressant? Kika här för att läsa mer!

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår