Nyheter

« Se alla nyheter

Netwest anställer Martin Gedda som VD

Det nystartade regionala marknadsbolaget Netwest som samägs av 28 kommuner i Västra Götalands län och Västra Götalandsregionen har anställt Martin Gedda som vd. Martin kommer närmast från en roll som Business Development Director, Public safety LTE, på Ericsson. Martin kommer att tillträda rollen den 11:e januari 2016.

– Jag ser framemot att få komma igång och träffa både kunder, partners och ägare säger Martin Gedda. Det känns kul att få vara med redan från början och bygga upp en verksamhet i en glödhet bransch.

David Björklund, vice ordförande i Netwest styrelse och Stadsnätschef på SplitVision i Borås är mycket glad över att rekryteringen av Martin Gedda är i hamn.

– Det känns bra att ytterligare en viktig byggsten är på plats i bygget av Netwest. Netwest kommer att ha mycket nytta av Martins gedigna erfarenhet av såväl försäljning som affärsutveckling och uppstarter av nya verksamheter.

Martin Gedda som bor med fru och barn i Källö Knippla i Göteborgs skärgård kommer att utgå från Västsverige men kommer naturligtvis även att finnas där bolagets kunder och partners finns ute i landet.

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår