Nyheter

« Se alla nyheter

Martin har ordet

– Intensivt och omtumlande. Men helt underbart!

Så sammanfattar Netwests VD Martin Gedda året som gått – och skrattar…

– Visst har det varit ett utmanande år i många stycken. Volymen och affärsmixen har varit både större och mer komplex än någonsin, vilket satt organisationen på tuffa prov. Trots detta har vi, tillsammans med våra samarbetspartners, levererat mer kundnytta än någonsin, vilket visar att vi besitter en hög kompetens. Inte minst när det gäller att designa och rent tekniskt knyta ihop transportnätet mellan alla olika orter, och det med hög robusthet – och därmed nöjda kunder.

– Vi har möjligheten att se till helheten och blir så att säga spindeln i nätet. Kunderna har gett oss ett stort förtroende, och numera efterfrågar man lösningar direkt i stället för att komma med en förfrågan, vilket för oss är ett kvitto på att man litar på oss och vår kompetens och erfarenhet.

När det kommer till affärsmixen så har en kraftig utvidgning skett under året – från att ”bara” syssla med fiberaffärer, så kan bredbandskoordinering, infrastruktur och beredskapssamordning nu läggas till affärsområdena.

– Även det en positiv utveckling genom att vi får fler ben att stå på i framtiden.

En annan positiv nyhet är att Netwest levererar enligt gällande budget, dvs ett litet plusresultat efter flera års kämpande.

– Att äntligen kunna redovisa svarta siffror stärker givetvis vårt självförtroende, och med tanke på vad som komma skall under 2023 är jag mycket positiv, säger Martin.

– Det kommer mer, det kan jag lova. Även 2023 kommer att bli ett utmanande år med en rejäl volymtillväxt. Nu gäller det bara att få näten att hänga med. Vår organisation och vår verksamhet har mognat och vi har bra styrverktyg på plats. Därtill ett stort förtroende hos våra kunder och våra samarbetspartners, och med våra nya affärsben så är jag övertygad om en fortsatt god utveckling.

– Avslutningsvis vill jag ta tillfället i akt och tacka mina medarbetare för ett fantastiskt arbete under året. Jag vill även tacka våra kunder, våra samarbetspartners och vår styrelse för ett gott samarbete.

God Jul och Gott Nytt År till er alla!

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår