Nyheter

« Se alla nyheter

Martin har ordet

Då var det dags att summera våren 2023, som varit både intensiv och utvecklande. Något vi börjar bli vana vid nu. Samtliga verksamhetsområden har utvecklats snabbt, positivt och bra.

Den 11 maj hade vi stämma och kunde därmed stänga 2022. Som ni säkert vet så var det första gången vi kunde stänga böckerna med ett positivt resultat. Under våren har vi varit inblandade i ett antal olika positiva utvecklingsprojekt – både vad det gäller fiberaffären som inom infrastruktur. Vi har till exempel fått tilldelning att bygga fler samhällsmaster och hjälpa några kommuner att bygga ett gemensamt förvaltningsnät. Vår roll inom Motståndskraft och Uthållighet (MoU) utvecklas på ett mycket positivt sätt och samarbetet med er infrastrukturägare blir djupare för varje dag. Hela kontoret är nu belamrat med förstärkningsmateriel, som är på väg ut till näten. Våra tjänster till kommunerna fortsätter att växa och ger bra resultat på flera håll. Mycket av vad som hänt under 2022 och i inledningen av 2023 kan du ta del av i detta nyhetsbrev. Har du funderingar, tips och råd, så tveka inte att ta kontakt med oss på Netwest.

Vi ser nu med spänning fram emot nästa samverkansträff i augusti och en intensiv och givande höst.

Önskar er en riktigt solig och avkopplande sommar.

Martin

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår