Nyheter

« Se alla nyheter

Jesper förstärker på leveranssidan

Jesper Hagman är ny som leveranskoordinator på Netwest.

Sedan mitten av februari är Jesper Hagman anställd som leveranskoordinator på Netwest. Genom förstärkningen kan servicegraden lyftas ytterligare ett snäpp. Ett halvår har gått sedan anställningen och vi får här lära känna Jesper lite mer ingående.


Hur har din resa sett ut?

– Jag kommer närmast från en tjänst som arbetsledare på logistikavdelningen på Mio i Alingsås.

Varför Netwest?

– Jag hittade en annons på en jobbhemsida och tyckte tjänsten och företaget lät spännande. Jag hade inte hört talas om Netwest innan.

Vad är din uppgift?

– Jag jobbar som leveranskoordinator, dvs jag tar över efter ”säljet” och säkerställer leveransen ut mot kund. Jag är så att säga bryggan mellan våra leverantörer och våra kunder för att säkerställa att allting löper enligt plan och tid.

Hur känns det då?

– Kul! Mycket nytt, men jag lär mig hela tiden…

Familj?

– Yes, sambo och en dotter på 7 år och en son på 9 år, som jag har på ”halvtid”.

Och när du inte jobbar?

– Jag gillar att hålla mig i form och så konsumerar jag mycket idrott – framför allt fotboll där Arsenal är favoritlaget.

 

Vi önskar Jesper välkommen i Netwest-gänget!

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår