Nyheter

« Se alla nyheter

Hej – och tack för senast!

Det säger jag till alla er som medverkade vid vår samverkansträff i slutet av augusti. Det var en mycket trevlig och givande träff. För oss är det värdefullt att få möjlighet att ses i dessa sammanhang. Hoppas att det även ger er något. Bra att vi alla får möjlighet att fundera och plantera små skott för fortsatt/utökad samverkan. Vi ser fram emot att träffas igen senast den 18 januari 2024.

Sedan vår träff i augusti har tiden rusat iväg för oss alla och vi börjar redan skymta slutet av året. Jag kan summera hösten för oss på Netwest som mycket intensiv och lyckad. Vi börjar verkligen se att allt arbete som både ni och vi lägger ner ger effekt. Ett nytt stadsnät börjar se dagens ljus. Beslut om nya redundanta sträckor har klubbats. Material för Motståndskraft och Uthållighet har distribuerats ut – mer är på väg och utbildningarna har kommit igång. Västgötaringen expanderar in i ett flertal nya kommuner och vi når genom den fler och fler invånare på olika sätt. Fiberaffären löper på bra, vilket jag hoppas att ni alla märker. Ett stort antal förbindelser har beställts i era nät och ett stort antal har levererats till olika kunder. Bra jobbat! Hoppas att de olika nyheterna som vi sammanställt i detta nyhetsbrev ger lite intressant läsning. Om ni har några tankar om innehåll eller om områden som ni vill att vi belyser mer, så tveka inte att höra av er till oss.

Martin Gedda

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår