Nyheter

« Se alla nyheter

Ett starkt kvartal


Vi har nu lagt ytterligare ett omvälvande kvartal bakom oss. Omvälvande inte minst med tanke på de fruktansvärda händelser som drabbar våra grannländer. Naturligtvis har det även satt ljuset mer direkt på vår roll i en eventuell krissituation. Ett antal övningar har genomförts under våren och arbetet med det fortsätter.

Tjänsten Bas, som vi erbjuder några av ägarkommunerna, går framåt och det har bland annat resulterat i att det i Munkedals kommun kommer att etableras en samhällsmast, som alla operatörer kan använda. Bredbandsstrategin börjar också bli ordentligt genomlyst och uppgraderad. Sammanfattningsvis kan vi säga att arbetet löper på.

Det är också glädjande att kunna meddela, att vi de senaste veckorna har kunnat hjälpa Skövde Stadsnät att dra nytta av de regionala avtal som vi redan har för NOC-tjänst (Network Operating Centre), samt felavhjälpning att gälla även för dem och deras förbindelser (se separat artikel). Resultatet blir en avsevärt robustare organisation och leverans med tryggare och nöjdare kunder som följd. Framöver kommer personalen att kunna sova gott om natten säger stadsnätschefen.

Vi kan summera första kvartalet som ett starkt kvartal. Vi noterade dock en något trögare första halva, vad det gäller förfrågningar och offerter, men vad det gäller leveranser, så är kvartalet vårt starkaste hittills.

Som summering kan jag bara konstatera att allt hårt arbete som alla lägger ner ger resultat.

Martin Gedda, VD Netwest

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår