Nyheter

« Se alla nyheter

Ett omtumlande år – men fortsatt bra drag på marknaden

2020 var ett omtumlande år på många plan. Naturligtvis påverkade pandemin oss mycket, men i det stora hela har vi på Netwest klarat oss bra än så länge.

Bolaget har på ett spännande sätt utvecklats på flera olika områden. Vi har haft möjligheten att utöka våra affärer med flera olika kunder, både små och stora, men även med olika typer av nya uppdrag. Bland annat har vi hjälpt flera kyrkor att livesända sina adventsgudstjänster via bra fiberanslutningar. Likaså har vi tagit det regionala samordningsansvaret för samtliga stadsnät i regionen och koordinerat informationsflödet till den nationella krisinformationsfunktionen vid en eventuell krissituation.

Vi känner att det finns ett ordentligt drag på marknaden för robusta kommunikationstjänster, där Netwest börjar bli en naturlig part att samarbeta med i Västsverige. Detta speciellt när det kommer till lite mer omfattande förfrågningar vad gäller både omfång och områden. Många kunder har fokus på enkelheten i att nå adresser i vår region, och att allt ska ske snabbt och effektivt med bra kvalitét. Här fungerar samarbetet med våra partner väl, men behöver utvecklas vidare så att vi tillsammans kan svara upp mot våra kunders förväntningar i framtiden.

Framförallt har vi sett ett ökat intresse för en robust utbyggnad av fiber, som kommer att vara grunden i det framtida mobilnätet, 5G. I detta ligger att vi tar ett helhetsansvar mot kunderna och kommer med proaktiva helhetslösningar till hur den lokala infrastrukturen kan användas på bästa sätt.

Vi ser nu fram emot ett nytt och spännande år med många givande kontakter gentemot såväl våra partner som ut mot marknaden i stort och våra kunder.

Martin Gedda
VD

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår