Nyheter

« Se alla nyheter

Ett intressant och utmanande år


Vi har snart lagt ytterligare ett år bakom oss och jag skulle vilja summera 2021 såsom ett intressant och på många plan utmanande år, inte minst genom pandemin som vi varit tvungna att hantera och verka runt. Trots dessa annorlunda tider har Netwest utvecklats mer eller mindre enligt plan. Vi har kommit vidare med flera större projekt, som just nu håller på att levereras.

Tjänsten som bredbandskoordinator har kommit i gång och de aktuella kommunerna börjar redan se skillnad. På affärssidan har volymen vuxit, vi får positiv feedback från flera håll. Vi har tillsammans med er satt nytt rekord vad det gäller levererade avtal/förbindelser.

Orderläget inför 2022 ser ljust ut. Som vi tidigare sagt ser vi ett stort behov av robusta och bra fiberförbindelser för utbyggnaden av bl a 5G. Här kommer er infrastruktur att kunna spela en avgörande roll. Samarbetet med andra klusterbolag runt om i landet utvecklas vidare och vi ser många spännande samarbetsområden att vidareutveckla.

Som jag ser det så kommer 2022 att utvecklas på ett liknande sätt och vi ser fram emot ett fortsatt kreativt och stimulerande samarbete med er alla.

Nu när vi närmar oss slutet av året, och hoppas på många trevliga avkopplande stunder med familj och vänner, så vill vi passa på att önska er en riktigt God och avkopplande Jul och ett Gott Nytt År.

//Martin och alla medarbetare på Netwest

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår