Nyheter

« Se alla nyheter

En informativ samverkansträff

Den 24 augusti kallade Netwest till en ny samverkansträff med alla samarbetspartners. Totalt hörsammade ett 50-tal gäster inbjudan och det blev en intensiv och givande eftermiddag på Grand Hotel i Alingsås.

På agendan stod bland annat information från Tomas Kadura och Mats Ferm från Tele2 på temat ”Tele2 – vart är vi på väg?” Näst på tur var Nodenas VD Helena Solver, som presenterade Nodenas verksamhet Jesper Hagman tog därefter vid för att prata om Motståndskraft och Uthållighet. För tillfället håller material på att fördelas ut till stadsnäten och det är en rad utbildningsinsatser på gång. Till detta kan adderas fältövningar för specifika yrkesgrupper.

Under rubriken ”Vad har hänt sedan sist?” redogjorde Martin Gedda sedan för såväl en ökad omsättning (upp 25% på helåret) som ett stigande ordervärde till ca 62 MSEK för de första 7 månaderna, till infrastrukturägarna, vilket är 49% upp. Likaså har antalet beställda förbindelser av infrustrukturägarna ökat till 362 st, vilket är ett plus på 38% för de först 7 månaderna. Såsom pågående projekt lyfte representanter från Netwest bland annat fram en samhällsmast i Hedekas, en ökad redundant förbindelse mellan Lysekil och Kungshamn samt en omfattande sammankoppling i Orust kommun.

Eftermiddagen avrundades med ett flertal intressanta diskussioner kring samverkan och tjänsteerbjudandet under frågeställningarna Vad kan vi samverka mer kring, Vilka nya områden/tjänster vill vi samverka kring och Vilken roll vill ni att Netwest tar/inte tar i de olika samverkansområdena. Därmed var en lång och intensiv eftermiddag till ända och det flaggades redan nu för nästa träff, som är inplanerad till den 18 januari 2024.

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår