Nyheter

« Se alla nyheter

Edisa stärker upp på ekonomisidan

I detta nummer av vårt nyhetsbrev säger vi välkommen till Edisa Kahrimanovic som började hos oss den 8 mars i år. Edisa är anställd som ekonom, vilket gör att vi får än bättre struktur och kontroll inhouse. Här får du lära känna Edisa lite närmare.

Vem är Edisa Kahrimanovic?
– Jag är en helt vanlig tjej på 35 år, som bor i Alingsås tillsammans med min man och våra två barn, 8 och 11 år.

Hur kom du i kontakt med Netwest?
– Jag fick ett tips från en gammal kollega som sa att Netwest sökte en ekonomiansvarig. Jag tog kontakt med Martin och på den vägen är det.

Vad visste du om Netwest innan?
– Egentligen ingenting. Det var en helt ny bransch för mig, men det lät spännande och då jag gillar utmaningar så var det inget att tveka på. Till saken hör att jag tidigare jobbade i samma trappuppgång som Netwest ligger.

På vilket företag då?
– Redovisningsbyrån Aspis (tidigare PWC, reds anm.) där jag verkat som redovisningskonsult i sex år innan.

Vad var det som lockade med Netwest?
– Utöver utmaningen och att de verkar i en spännande bransch, så gillar jag deras driv, deras målbild och den framtida resan tillsammans.

Vad kan du bidra med?
– Kanske ett mer strukturerat ekonomiskt tänk med tydligare rutiner som gör att vi får bättre kontroll och blir mer snabbfotade i våra affärer.

Hur trivs du?
– Jättebra. Det är ett härligt gäng och jag lär mig nya saker hela tiden, vilket är fantastiskt kul.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag gillar att vara ute i naturen och att cykla mountainbike. Likaså att umgås med familj och vänner samt att resa, när man nu får göra det…

Välkommen till Netwest och lycka till!
– Tackar!

 

Bild: Edisa Kahrimanovic är ny på Netwest där hon ska jobba med ekonomi på deltid.

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår