Nyheter

« Se alla nyheter

Carl gillar när det händer grejer…

Välkommen i gänget! Det säger vi till vår nye medarbetare – Carl Andersson som började sin anställning hos oss på Netwest i december 2020. Med honom i teamet stärker vi upp oss ytterligare på leveranssidan. Här får du lära känna honom lite bättre genom tio snabba frågor.

Vad har du för utbildning i grunden?
– Jag är utbildad fysiker, men har i takt med tiden mer och mer glidit över till IT-sidan.

Berätta mer!
– Jag började som studentkonsult på Academic Work och via Daxcom AB kom jag in i Telenorsfären 2014, då de bildade bolaget i fråga.

Och varifrån kommer du närmast?
– Från Boeing, där jag erhöll anställning i februari 2020. Och det var väl kanske inte den bästa branschen att bli en del av när pandemin bröt ut på allvar en månad senare, eftersom jag friställdes ett par månader senare.

Hur blev du varse Netwest?
– Jag kom i kontakt med Linda Höög via en gemensam bekant och hon tipsade mig om att Netwest sökte folk – och efter en träff i oktober/november anställdes jag från och med den 1 december 2020.

Det var snabbt…
– Ja, förmodligen stämde min profil in på deras behov. Dels sökte de någon från branschen som gillade att bygga relationer, dels talade väl min tid på Telenor till min fördel eftersom jag är hyfsat bra på att lyssna av och förstå hur operatörer och kunder tänker. Jag tror även att de tilltalades av att jag är snabblärd, strukturerad och har ett tekniskt driv.

Vad är din roll?
– Jag sysslar i huvudsak med leveranser, dvs att hålla ihop affären efter försäljningen till kund. Det kan handla om alltifrån kontakter med underleverantörer och kunder till dokumentation, rapporter, information och själva slutleveransen. 

Hur trivs du?
– Jättebra! Alla är oerhört kompetenta inom sina olika områden och det finns ett fantastiskt engagemang hos alla. Sedan gillar jag att vara med i en organisation som växer och där man kan bidra till utveckling. Netwest är verkligen sinnebilden för delaktighet, och det är kul och inspirerande.

Hur gammal är du, var bor du och hur ser din familjesituation ut?
– Jag är singel, 30 år och bor i södra Göteborg.

Vad gör du på din fritid?
– Seglar och cyklar mountainbike. Jag är uppvuxen vid havet i Skärhamn och där har jag en Maxi 77:a som jag gillar att vara ute med.

Något annat vi bör veta om dig?
– Kanske att jag tycker om att utveckla och bygga datorer och appar. Däri ligger nog mitt intresse för teknik i framkant.

Välkommen till Netwest!
– Tack – det här ska bli så kul…

 

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår