BLI EN DEL AV DET VÄSTSVENSKA NÄTVERKET

Alla västsvenska fibernät och kommuner är välkomna i vår familj. Tillsammans besitter vi hög kompetens och har en väl fungerande infrastruktur. Du hjälper oss med kapacitet och tillgänglighet och du kan få hjälp av oss med spetskompetens inom en rad olika områden, minskad byråkrati och en effektivare drift. Smart va! Om ditt stadsnät eller din fiberförening kopplas samman med Netwests enade nätverk vinner båda parter. Att samarbeta med oss är både smart, lönsamt och tryggt.

Netwest kan bland annat hjälpa dig med:

 • SÄLJSTÖD
  Tveka inte att ta kontakt med oss på Netwest när det gäller rent säljstöd. Vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät kan innebära många möjligheter och därmed ytterligare intäkter.
 • BEREDSKAPSSAMORDNING
  Netwest är klusteransvarigt inom Stadsnätens Infrastruktur Samverkansgrupp (SiSG). Klustret innefattar Västra Götaland och Halland. Som klusteransvariga är vi en del i Sveriges civilförsvar och samordnar de beredskapsmaterial som tilldelats SSNf. I samordningen ingår att sätta upp en organisation i form av bland annat klusterledning, arbetsledare, fibertekniker, väktare, transporter och lagerutrymmen.
 • ÖVERVAKNING OCH NOC (NETWORK OPERATIONS CENTER)
  Vi på Netwest erbjuder en effektiv övervakning av driftskritisk information. I vår NOC övervakar och hanterar vi nätverkselement och servrar 24 timmar per dygn, 365 dagar om året. Våra åtaganden kan dessutom skräddarsys enligt specifika behov.
 • STÖD OCH FELAVHJÄLPNING
  Behöver du stöd och felavhjälpning i din vardag? Tveka inte att ta kontakt med oss på Netwest så hjälper vi dig på vägen mot en problemfri drift.
 • KOMPETENSSTÖD
  Det är inte alltid lätt att hänga med i den senaste tekniska utvecklingen och att ha koll på alla nya regelverk och myndighetskrav.
  Ta hjälp av oss på Netwest så guidar vi dig rätt i förhållande till dina specifika krav och behov.
 • BREDBANDSSAMORDNARE
  Vi på Netwest fungerar givetvis som bredbandssamordare, vilket underlättar jobbet för dig när det gäller kontakter med leverantörer, myndigheter och andra instanser. Tillsammans specificerar vi vårt uppdrag och är dig behjälplig med exakt det du önskar.
 • INTERNET OF THINGS
  Eller Sakernas internet är ett samlingsnamn för vardagsföremål såsom hushållsapparater och accessoarer, men även maskiner, fordon och byggnader med inbyggd elektronik och internetuppkoppling, vilket gör att de kan styras eller utbyta data över nätet. Möjligheterna är oändliga och vi är ännu bara i början.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår