Nyheter

Nu når vi fler attraktiva adresser i Vårgårda!

Genom ett samarbetsavtal med PEMA, når vi nu fler attraktiva adresser i Vårgårda och utökar vårt lokala täckningsområde i regionen.

Vi ser fram emot samarbetet och de affärer vi tillsammans kan göra som en part till våra kunder.

Årets stadsnätsfrämjare är Netwest!

Svenska stadsnätsföreningens årskonferensen 2019 är till ända och vi på Netwest hade den stora äran att få pris som Årets stadsnätsfrämjare.

Vi är väldigt stolta över den utmärkelsen och glada att vårt arbete uppmärksammas i branschen.

Nytt Noc nummer!

From idag når ni vår NOC på vårt nya nummer 010-2117050 och som alltid även på noc@netwest.se

Ny NOC hos Netwest!

Netwest växer både med nya noder i Västgötaringen och med fler förbindelser i Västsverige, för våra kunder.

Vi, tillsammans med våra kunder har ansvar för en stor del av vårt lands digitala infrastruktur, vilket ställer höga krav på tillgänglighet.

Valet av ny NOC (Network Operation Center) partner har nogsamt utvärderats med olika alternativ och valet blev Transtema Fiberdata.

Vi ser fram emot att starta vårt nya samarbete med Transtema Fiberdata den 1 mars 2019.

För våra kunder innebär detta byte inga förändringar, vi behåller samma kontaktuppgifter och går att nå dygnet runt, årets alla dagar om något fel inträffar.

 

 

Västgötaringen växer med nod i Varberg!

Vi är tillbaka efter lite välbehövlig julledighet och nu fulladdade med energi att ta oss an 2019!

Första nyheten för i år är att vi nu har tecknat ett nodavtal med Varbergs Energi AB och kommer utöka vår våglängdsplattform med en nod i Varberg.

Vi har under hösten haft mycket frågor från våra kunder om att nå Varberg och det känns väldigt bra att med egen utrustning kunna lösa förbindelserna till Varberg.

Tele 2 skriver ramavtal med Netwest för Västsverige

Med en fullspäckat höst där det hänt en massa spännande, så är vi extra glada att vi precis innan vi gick på lite julledigt var i Stockholm och signerade avtalet med Tele 2.

Detta ramavtal möjliggör för Tele 2, att på ett enklare och effektivare sätt köpa förbindelser av stadsnäten i Västsverige från en part.

Vi är väldigt nöjda med avtalet och möjligheten att nu kunna köpa fler förbindelser av stadsnäten på ett enhetligt och effektivt sätt, säger Tele 2

 

Vi önskar alla god fortsättning och Ett riktigt Gott Nytt År!

 

 

God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka alla härliga kunder och leverantörer för ett fantastiskt år.

Nu tar vi lite julledigt, firar jul och nyår och efter det så ser vi fram emot ett spännande 2019 tillsammans!

 

Netwest skriver ramavtal med SVT

Vår första nationella upphandling är i hamn!

Det är en milstolpe i vår resa och ett stort steg fram för de stadsnät som vi representerar.

Vi visar nu marknaden att vi tillsammans med andra kluster kan ge ett nationellt erbjudande och agera som ett sammanhängande nät.

Vårt område för leverans av eventfiber är södra Sverige (Netwest område, Sydlänk samt Malmö).

 

Vi välkomnar Varberg Energi AB till Netwest

Det är full fart på Netwest och det allra senaste är bara timmar gammalt. Varberg Energi AB har nu skrivit på ett samarbetsavtal med Netwest och vi är otroligt glada för det.

I korthet innebär det att vi breddar oss geografiskt och att vi nu även kan hjälpa våra nationella kunder med att nå ändå längre!

Fler och fler kunder efterfrågar en avtalspart och ser stor nytta med ett bolag som Netwest som representerar ett stort antal stadsnät vilket underlättar för de allt mer slimmade inköpsorganisationerna som finns hos våra kunder.

Vi ser fram emot en spännande höst/vinter med gänget i Varberg och alla våra nätägare och härliga kunder!

 

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår