Nyheter

Årets stadsnätsfrämjare är Netwest!

Svenska stadsnätsföreningens årskonferensen 2019 är till ända och vi på Netwest hade den stora äran att få pris som Årets stadsnätsfrämjare.

Vi är väldigt stolta över den utmärkelsen och glada att vårt arbete uppmärksammas i branschen.

Nytt Noc nummer!

From idag når ni vår NOC på vårt nya nummer 010-2117050 och som alltid även på noc@netwest.se

Ny NOC hos Netwest!

Netwest växer både med nya noder i Västgötaringen och med fler förbindelser i Västsverige, för våra kunder.

Vi, tillsammans med våra kunder har ansvar för en stor del av vårt lands digitala infrastruktur, vilket ställer höga krav på tillgänglighet.

Valet av ny NOC (Network Operation Center) partner har nogsamt utvärderats med olika alternativ och valet blev Transtema Fiberdata.

Vi ser fram emot att starta vårt nya samarbete med Transtema Fiberdata den 1 mars 2019.

För våra kunder innebär detta byte inga förändringar, vi behåller samma kontaktuppgifter och går att nå dygnet runt, årets alla dagar om något fel inträffar.

 

 

Västgötaringen växer med nod i Varberg!

Vi är tillbaka efter lite välbehövlig julledighet och nu fulladdade med energi att ta oss an 2019!

Första nyheten för i år är att vi nu har tecknat ett nodavtal med Varbergs Energi AB och kommer utöka vår våglängdsplattform med en nod i Varberg.

Vi har under hösten haft mycket frågor från våra kunder om att nå Varberg och det känns väldigt bra att med egen utrustning kunna lösa förbindelserna till Varberg.

Tele 2 skriver ramavtal med Netwest för Västsverige

Med en fullspäckat höst där det hänt en massa spännande, så är vi extra glada att vi precis innan vi gick på lite julledigt var i Stockholm och signerade avtalet med Tele 2.

Detta ramavtal möjliggör för Tele 2, att på ett enklare och effektivare sätt köpa förbindelser av stadsnäten i Västsverige från en part.

Vi är väldigt nöjda med avtalet och möjligheten att nu kunna köpa fler förbindelser av stadsnäten på ett enhetligt och effektivt sätt, säger Tele 2

 

Vi önskar alla god fortsättning och Ett riktigt Gott Nytt År!

 

 

God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka alla härliga kunder och leverantörer för ett fantastiskt år.

Nu tar vi lite julledigt, firar jul och nyår och efter det så ser vi fram emot ett spännande 2019 tillsammans!

 

Netwest skriver ramavtal med SVT

Vår första nationella upphandling är i hamn!

Det är en milstolpe i vår resa och ett stort steg fram för de stadsnät som vi representerar.

Vi visar nu marknaden att vi tillsammans med andra kluster kan ge ett nationellt erbjudande och agera som ett sammanhängande nät.

Vårt område för leverans av eventfiber är södra Sverige (Netwest område, Sydlänk samt Malmö).

 

Vi välkomnar Varberg Energi AB till Netwest

Det är full fart på Netwest och det allra senaste är bara timmar gammalt. Varberg Energi AB har nu skrivit på ett samarbetsavtal med Netwest och vi är otroligt glada för det.

I korthet innebär det att vi breddar oss geografiskt och att vi nu även kan hjälpa våra nationella kunder med att nå ändå längre!

Fler och fler kunder efterfrågar en avtalspart och ser stor nytta med ett bolag som Netwest som representerar ett stort antal stadsnät vilket underlättar för de allt mer slimmade inköpsorganisationerna som finns hos våra kunder.

Vi ser fram emot en spännande höst/vinter med gänget i Varberg och alla våra nätägare och härliga kunder!

 

Nya stadsnätschefen i Uddevalla på besök hos Netwest

Idag har vi haft besök utav Mikael Svensson som är ny stadsnätschef i Uddevalla. Vi hälsar honom välkommen till vår härliga bransch.

Utöver en presentation om vilka vi på Netwest är så fick vi möjlighet att lära känna varandra och diskutera hur vi på bästa sätt kan utveckla vårt samarbete.

Vi passade också på att signera det samarbetsavtal som vi har med alla våra nätägare.

Nu ser vi fram emot att göra massa nya spännande affärer tillsammans med resten av gänget på Uddevalla Energi AB.

 

Netwest tar hem stor mastaffär i Kungälv!

Kungälvs Energi och vi på Netwest har arbetat intensivt och nära för att ro iland en större affär för Hi3G.

Det säljåtagande vi har i Kungälv har gett bra resultat och det känns väldigt bra att kunna leverera i form av en så här stor affär till det lokala stadsnätet.

24  förbindelser är beställda och 16 kommer levereras redan i år. Vi är väldigt stolta över det förtroende som både Hi3G och Kungälv Energi AB ger oss.

 

 

 

Den här webbplatsen använder cookies. Dessa används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på "Jag förstår" godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.

Jag förstår